DOT OUT T-Shirt Up Top

  • losse, comfortabele pasvorm
  • uitstekend ademend vermogen
  • ruime V-hals
  • stijlvol

Verkrijgbaar bij AS Adventure

Up is een technische top met een losse, comfortabele pasvorm en uitstekend ademend vermogen.

Ideaal voor vrouwen die er zo fit uit willen zien als ze zich voelen tijdens het rijden bij warm weer en warme klimaten. De top heeft een royale ergonomische V-hals die comfortabel zit en zorgt voor totale bewegingsvrijheid.

De mix van stijlvolle graphics, katoenachtige stof aan de voorkant en iriserende stof op de achterkant zorgt voor een fabelachtig vrouwelijk en toch dynamisch uiterlijk.

 

MEER INFO

 

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : DotOut

  • Model: Dames
  • Kleur : Middenblauw/Wit
  • Voorgevormde anatomische constructie
  • 3 achterzakken met reflecterend logo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]