Evoc Travel Bag Pro Fietstas

 • Geschikt voor het vervoeren van Racefiets, Mountainbike, Freeride of Enduro fiets
 • Wielen extra beschermd
 • Breed en stabiel onderstel
 • Soepel lopende wieltjes
 • Verschillende handgrepen

Verkrijgbaar bij Bobshop

Neem je fiets gemakkelijk en veilig mee met de Evoc Travel Bag Pro fietstas. Binnen korte tijd heb je je fiets klaar om in te pakken. Je hoeft enkel het stuur, de pedalen en de wielen los te halen van je frame om de tas te gebruiken.

Deze tas is geschikt voor 29 inch fietsen. De wielen worden extra beschermd dankzij de aparte compartimenten.

De tas is af te sluiten door middel van een ritssluiting. Door middel van de handgrepen en de skatewielen aan één hoek neem je de tas gemakkelijk mee.

 

 

 

PRODUCTSPECIFICATIES

 

Merk : Evoc

evocProductdetails :

 • Functionele fietstas
 • Geschikt voor racefiets, triathlonbike, XC-, FR- en Downhillbike
 • Geschikt voor 29 inch fietsen
 • Aparte compartimenten voor bescherming van de wielen
 • Klittenbandbevestiging voor het vastzetten van de fiets
 • Afsluitbaar met ritssluiting
 • Voorzien van skatewielen aan één hoek en 8 handgrepen voor gemakkelijk meenemen
 • Breed en stabiel onderstel met soepel lopende wieltjes
 • Maximale wielbasis 124 cm
 • Inhoud: 280 liter
 • Gewicht: 8000 gram
 • Materiaal:
  • Nylon 420 Check 4×4 PU coated
  • P600/D PU coated
  • EVOC Tarpaulin
 • Afmetingen:
  • Afmetingen buitenkant: 130 x 80 x 27cm
  • Afmetingen binnenkant: 128 x 78 x 25cm
  • Afmetingen wanneer opgevouwen: 135 x 38 x 30
 • Kleur: Zwart

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]