TrackR Bravo Bluetooth

  • Vind kwijtgeraakte spullen snel weer terug
  • Ideaal voor aan je tas, sleutels, portemonnee of fiets
  • Zie in de TrackR-app waar je jouw spullen kan vinden
  • Telefoon kwijt? Druk op de TrackR en je mobiel maakt geluid
  • Zo klein als een munt: Ø 31 x D 3,5 mm

Verkrijgbaar bij Bol.com

Spullen kwijt?
De TrackR Bravo is het product dat ervoor zorgt dat je nooit meer je spullen kwijtraakt. Je kan de TrackR Bravo in je portemonnee doen, op je smartphone, op je fiets, kortom overal. De App zal via GPS laten weten waar je item is als je deze kwijt bent.

Als jij je sleutelbos kwijt bent en deze is voorzien van een TrackR Bravo, dan kan je via de App de TrackR Bravo laten piepen. Hierdoor zal je niet langer hoeven zoeken naar jouw persoonlijke items.

Als er een andere willekeurige TrackR Bravo gebruiker binnen een straal van 10 meter van jouw verloren item is, dan krijg jij een GPS update van de locatie van je verloren item.

trackrDe TrackR Bravo heeft een klein praktisch formaat. De TrackR Bravo is ongeveer gelijk aan een twee euro munt. Hierdoor kan je deze gemakkelijk bevestigen aan je fiets, in je portemonnee of aan je sleutelbos. Daarnaast is de TrackR Bravo natuurlijk geschikt op elk item waarvan jij denkt dat je deze kwijt zou kunnen raken.

 

trackr-app-keys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]