De muur van Geraardsbergen – Filip Osselaer

Over kasseien, hemel en hel, de koers en het leven.

De Muur van Geraardsbergen ademt heroïek. De Muur is een verhaal van helden, winnaars en verliezers. Van klimmen langs kasseien, naar de Kapel, naar roem en faam.
De Muur is het verhaal van renners die te voet staan, van renners die er naar een triomf rijden, van postbodes die beladen met zware tassen gezwind naar boven rijden, van smakelijke mattentaarten uit de stad, van Manneken Pis.

Auteur Filip Osselaer ging op zoek naar de ziel van De Muur. In vijftien verhalen, gelardeerd met schitterende foto’s, krijgt de lezer een inzicht in de betekenis van de steile puist in de Vlaamse Ardennen. In 2017 krijgt De Muur weer een prominente plaats in de Ronde van Vlaanderen.

Geen beter moment om De Muur van Geraardsbergen haar eigen boek te geven.

 

Kies zelf de bezorgdag bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]