Mijn Tour de France – Geraint Thomas & Tom Fordyce

“Ik zou de Tour graag opnieuw winnen. Elk jaar is natuurlijk anders, maar hoewel ik 32 jaar oud ben voel ik dat ik nog elk jaar beter word. Ik heb nog altijd de motivatie en toewijding die bijvoorbeeld Bradley Wiggins nadat hij de Tour won niet meer 100 procent had.

Ik heb genoten van de hele Tour, niet alleen van het eind. Ik heb nog altijd honger.”

Mijn Tour de France

 

Jarenlang verscheen Geraint Thomas, gewapend met een berg talent, aan de start van de grootste wielerronde ter wereld. Maar toch was het de drievoudig wereldkampioen en tweevoudig Olympisch medaillist nooit gegund: hij was slachtoffer van valpartijen, pech en de bereidheid om zichzelf op te offeren voor zijn teamgenoten.

In de zomer van 2018 werd die vloek op spectaculaire wijze opgeheven. Van de iconische bergklimmen in de Alpen tot aan de brutale hellingen van de Pyreneeën kwam op spectaculaire wijze Geraint Thomas als winnaar uit de bus van de Tour de France.

In ‘Mijn Tour de France’ is de lange weg die Geraint heeft moeten afleggen tot het ultieme succes te lezen.

 

Een inspirerend succesverhaal over een bijzonder sportman! via Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]