BoneSport Bike Tie 3 Universele Fietshouder Zwart

– Universeel & hedendaags ontwerp
– Makkelijk te monteren & demonteren
– Rubber met Anti-slip
– Zacht en anti-kras materiaal
– Roest en breekt niet
– Face ID/ touch ID compatibel

– Geschikt voor links of rechts op je stuur

Nu verkrijgbaar bij Coolblue

Gebruik je smartphone handsfree op de fiets met de BoneSport Bike Tie 3 Universele Fietshouder.

De Bike Tie 3 is geschikt voor links of rechts op je stuur. Wil je jouw smartphone op je stuurpen plaatsen, in het midden van je stuur? Dan heb je de Bike Tie 3 Pro nodig. Deze elastische houder is geschikt voor alle smartphones met een schermdiagonaal van tussen de 4,7 inch en 7,2 inch.

Vervolgens doe je de elastische bandjes om de hoeken van je smartphone om je toestel in de houder te klemmen. Dat gaat eenvoudig, snel en je hebt geen gereedschap nodig.

Met je navigatie bij de hand vind je tijdens je fietstochten altijd je weg.

 

Productspecificaties :

  • Merk : Bonesport
  • Kleur : Zwart
  • Gewicht : 60 gr
  • Materiaal : Siliconen
  • Afmeting Verpakking : 9x16x3 (cm)
  • Afmeting Product : 75 x140 x 40mm
  • Seizoen : Alle seizoenen
  • Inhoud Pakket :
    • 1x Universele telefoon fietshouder (5.8 -7.2 Inch)

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]