SpaceRail: De Ideale Oplossing voor Wielerclubs

Wielerclubs die zich specifiek richten op het jeugdwielrennen hebben behoefte aan een efficiënte oplossing om verschillende soorten fietsen die ze aanbieden aan de jeugd, op te slaan. Dit sluit naadloos aan bij de uitgebreide beleving die ze willen creëren en draagt bij aan de algemene missie van de wielersport: toegankelijkheid voor iedereen.

Binnen federaties zijn er tal van competitieclubs met een jeugdwerking, maar ook recreatieve jeugdclubs spelen een belangrijke rol. Binnen deze clubs zijn enkele kernpunten van essentieel belang:

  • Focus op Plezier en Beleving: Wielerclubs voor de jeugd leggen de nadruk op plezier en beleving in plaats van strikte competitie. Het draait om het stimuleren van een gezonde levensstijl en het ontdekken van de passie voor fietsen op een leuke manier.
  • Maximale Flexibiliteit: Het concept van multimove wordt geïntegreerd, waarbij een algemene vorming centraal staat in plaats van een specifieke discipline. Dit moedigt kinderen aan om verschillende aspecten van wielersport te verkennen en hun vaardigheden te ontwikkelen op verschillende terreinen.
  • Losse Binding: Wielerclubs bieden een ruim en gevarieerd aanbod van activiteiten, zonder dat kinderen zich vast hoeven te leggen aan langlopende contracten. Dit geeft hen de vrijheid om deel te nemen aan activiteiten op basis van hun interesse en beschikbaarheid.
  • Variatie in Activiteiten: De agenda van jeugdwielerclubs omvat een breed scala aan activiteiten, waaronder kids rides, dikkebandenraces, initiaties BMX en cyclocross, en meer. Dit zorgt voor een gevarieerde ervaring en biedt kinderen de kans om verschillende aspecten van de wielersport te verkennen.

 

SpaceRail biedt de ideale oplossing voor het opslaan van de diverse fietsen die worden gebruikt binnen deze wielerclubs. Met zijn aanpasbare en veelzijdige ontwerp kunnen verschillende soorten fietsen veilig worden opgeborgen, terwijl ze gemakkelijk toegankelijk blijven voor de jeugdige wielrenners. Dit draagt bij aan de soepele werking van de clubactiviteiten en versterkt het enthousiasme voor fietsen onder jonge deelnemers.

Neem contact op voor een offerte op maat of voor advies over hoe SpaceRail uw fietsenstallingsprobleem kan oplossen.  Dit kan via onderstaand formulier of per mail info@fietsenindealpen.com of telefonisch op +32 470 84 41 32.

 

U zoekt een oplossing voor uw fietsen ? SpaceRail !

Aanvraagformulier

  • Heeft u nog bijkomende vragen/opmerkingen ? Of verduidelijk uw vraag, zodat wij reeds een gepaste oplossing kunnen formuleren.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]