MENUMENU

GripGrab – Raptor – Fietshandschoenen

 • drie seizoenen handschoen
 • Winddicht
 • Second skin
 • Dun maar heerlijk warm

Verkrijgbaar bij Futurumshop

De GripGrab Raptor Fietshandschoenen voelen aan als een tweede huid en beschermen je net tegen dat beetje kou voor een comfortabele rit.  Deze handschoenen hebben een softshell bovenzijde met een sterke binnenzijde die voorzien is van gripper materiaal.  Door het hoge ademend vermogen is dit een high performance handschoen voor de veeleisende fietser.

De handschoenen zijn ook voorzien van reflecterende elementen, dit zorgt ervoor dat je ook in donkere omstandigheden gezien wordt.

De Raptor is een drie seizoenen handschoen die warmte, ademend vermogen, duurzaamheid en uitstekende grip combineert, wat hem ideaal voor MTB en Cyclocross maakt.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : GripGrab

GripGrab-M1059-Raptor-black-01-award_800xProductdetails :

 • Winddichte handschoenen
 • Voelen aan als een tweede huid
 • Lekker dun maar wel heerlijk warm
 • Zachte softshell bovenzijde
 • Siliconen print in de handpalm voor optimale grip
 • Biedt optimale bewegingsvrijheid
 • Reflecterende logo’s zodat je ook in het donker prima zichtbaar bent
 • Kleur: Zwart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]