Garmin Edge Explore 820

Als u er met de fiets op uittrekt, langs wegen of paden, weet u met de Edge Explore 820 altijd waar u bent. Deze GPS-fietscomputer is voorzien van een ingebouwde Garmin fietskaart met nuttige punten, fietsvriendelijke routes en meer. Het touchscreen met hoge resolutie is ook in zonlicht gemakkelijk af te lezen en de GroupTrack-functie zorgt dat u en uw vrienden elkaar niet uit het oog verliezen, ook niet waar de weg zich splitst.

 

  • U gaat veel plezier beleven van de vele krachtige functies die de compacte Edge 820 biedt maar vooral het touchscreen met hoge resolutie (200x265pixels) zal u bevallen Een omgevingslichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan zodat u alles in een oogopslag haarscherp overziet en het capacitieve touchscreen is gemakkelijk te bedienen – ook als het nat is of wanneer u handschoenen draagt

 

  • GroupTrack houdt alle groepsleden in het vizier. Nu kan iedereen in zijn eigen tempo fietsen zonder bang te hoeven zijn het contact met de rest van de groep te verliezen. Edge Explore 820 is voorzien van groepsvolgfuncties, dus als een van uw vrienden uit zicht raakt, verdwijnt hij of zij niet van de kaart. Als u met samen met vrienden fietst, kunt u nu met GroupTrack iedereen in de gaten houden zelfs als iemand wegsprint of achterop raakt. Als iemand stopt verandert het stipje in een zeshoekig stopteken en kunt u zien hoe lang de betreffende persoon stilstaat.  U kunt in uw eigen tempo doorgaan en later weer aansluiting vinden met de anderen.

 

  • Navigeren met vooraf geladen Garmin fietskaart.  Gebruik GPS afslag-voor-afslag navigatie om uw weg te vinden zowel op begane wegen als onbetreden paden De Garmin fietskaart voorziet u van navigeerbare wegen en fietspadenn, hoogtegegevens en  nuttige punten en biedt u de mogelijkheid om adressen op te zoeken En als u de rondritfunctie gebruikt selecteert de Edge 820 voor u een fietsvriendelijke route van begin tot eind gebaseerd op de afstand die u wilt afleggen.

 

  • Connect IQ compatibiliteit voor uw Edge.  Via de Connect IQ store kunt u nu gratis gegevensvelden downloaden voor uw compatibele Edge toestel waarmee u uw voorkeuren kunt configureren  Het is uw toestel, dus u kunt het naar wens personaliseren.

 

Bekijk hier alle specificaties

Alles van Garmin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]