Wahoo Elemnt Bolt

Wahoo Elemnt BoltNa de succesvolle introductie van de Wahoo ELEMNT lanceert Wahoo een nieuwe revolutionaire fietscomputer: de ELEMNT BOLT.

Uniek aan deze prachtige fietscomputer is de geïntegreerde mount, waardoor het ongetwijfeld de meest aerodynamische fietscomputer op de markt is. Dankzij het prachtige ontwerp zijn alle gegevens binnen bereik en is een weerstandvermindering van wel 50% bereikt.

De Wahoo ELEMNT is een fietscomputer voor de veeleisende wielrenner die niet alleen op zoek is naar een apparaat met veel functies, maar ook eisen stelt aan het ontwerp en de aerodynamica. Dankzij de sterke samenwerking met Team Sky ben je bovendien zeker dat het apparaat aan de allerhoogste eisen voldoet en is getest.

Méér info

 

COMPACT EN COMPLEET

Vaak is de grootste fietscomputer ook het meest geavanceerde model van een fabrikant. Wahoo doet het anders. De ELEMNT BOLT beschikt namelijk over dezelfde functies en specificaties als de grotere broer, maar is alleen compacter en aerodynamischer vormgegeven.

Daarmee zet Wahoo met de kleinere variant vooral in op de prestatiegerichte wielrenner. Voor de gemiddelde fietser is een tijdswinst van een tiental seconden op een lange rit immers niet zo van belang. Wel interessant voor de recreatieve fietser is uiteraard de lagere prijs ten opzichte van de grotere broer en het kleinere  formaat.

De Wahoo ELEMNT fietscomputers zijn ook goedkoper dan vergelijkbare Garmins 520 of 820.

 

Wahoo Elemnt BoltOPTIMAAL GEBRUIKSGEMAK

Dankzij de Companion App is het zeer eenvoudig om instellingen aan te passen en je toestel te personaliseren. Uniek zijn de programmeerbare LED’s die je onderweg informatie geven over onder andere je route, hartslag en inkomende berichten of gesprekken van je gekoppelde smartphone.

Het scherm is overzichtelijk en helder. Met de drukknoppen op de zijkanten zoom je in of uit zodat je eenvoudig tijdens je rit regelt welke informatie je wilt zien.

Naast optimale aerodynamica profiteer je bij de Wahoo ELEMNT BOLT dus ook van optimaal gebruiksgemak. Naast alle data zijn ook smart notifications op het scherm af te lezen. De computer is daarnaast uitgerust met WiFi voor eenvoudig installeren van updates.

Ook ondersteund de BOLT zowel ANT+ als Bluetooth smart voor de sensoren. Diverse elektronische versnellingssystemen zoals Di2 zijn tevens te koppelen met de BOLT.

Kaarten van de hele wereld zijn al voor je geïnstalleerd, zodat je nooit meer de weg kwijt raakt. Daarnaast integreert BOLT Strava Live Segments, zodat je het live tegen je vrienden kunt opnemen. Dankzij het aerodynamische voordeel moet dat kommetje nu toch te pakken zijn!

 

Méér info

Verkoop door Futurumshop.nl

PRODUCTSPECIFICATIES

De belangrijkste eigenschappen van de Wahoo ELEMNT BOLT nog even op een rijtje:

✓ Aerodynamisch design
✓ Geschikt voor iPhone en Android, Bluetooth en ANT+
✓ Je verdwaalt nooit meer dankzij Turn-by-Turn navigatie
✓ Beschikt over Strava Live Segments
✓ Toont Smart Notifications
✓ Gemakkelijk te bedienen
✓ Werkt 100% draadloos

TECHNISCHE SPECIFICATIES

 • Afmetingen: 74,6 x 47,3 x 22,1
 • Schermafmeting: 2,2” (56 mm)
 • Scherm resolutie: 240 x 320 pixels
 • Backlight: Ja
 • ANT+: Ja
 • Bluetooth: Ja
 • Wi-Fi: Ja
 • USB: Ja
 • Altimeter: Ja
 • Classering waterdichtheid: IPX7
 • Levensduur batterij: 15 uur
 • Gewicht: 62 gram

 

Méér info

 

Ontdek ook de Wahoo Kickr Climb, de nieuwste én revolutionaire indoortrainer

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]