Pierre & Vacances

De Groep Pierre et Vacances is de leider van vakantieverblijven in Frankrijk!

De residenties zijn verdeeld over de verschillende merken : waarvan 107 in de bergen, 105 aan de kust, 25 in Spanje en Italië, 15 resorts, 8 Latitudes hotels en 30 Adagio Aparthotels.

Pierreetvacances.com biedt u meer dan 100 locaties aan in Frankrijk. Pierre et Vacances kiest voor u de mooiste plekjes uit en vestigt zijn residenties in goed behouden natuurgebieden. Zich in harmonie integreren tot deze rijkdom en erop toezien ze te respecteren, in de mooiste gebieden van Frankrijk.

U vindt hun Residenties aan de Atlantische Kust, de Middellandse Zee en in de Alpen.

Bij Pierre et Vacances kan u, dankzij de « à la carte » faciliteiten en activiteiten, zelf uw vakanties naar wens samenstellen

 

Pierre&Vacances

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]