Black Friday

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving, een dag waarop veel Amerikanen traditiegetrouw beginnen met hun inkopen voor de kerst. De meeste Amerikanen krijgen een extra vrije dag waardoor ze de mogelijkheid hebben om uitgebreid kerstinkopen te doen. Dat is alvast de eerste definitie.

Een tweede theorie over het ontstaan van Black Friday is dat retailers in deze week voor het eerst in het jaar “zwarte cijfers” schrijven. In het verleden was de gewoonte van veel winkeliers hun verliezen in rode cijfers op te schrijven en hun winsten in zwarte cijfers. Door de hoge omzet die de meeste winkels draaien tijdens Black Friday zorgt deze dag dat er flinke winsten worden gemaakt en kan de zwarte pen dan ook eindelijk uit de kast worden gehaald. Ook voor retailers is dit een feestelijke dag.

Ondertussen is deze hype overgeslagen naar Europe.  Voor consumenten in België en Nederland is het dan ook een mooie gelegenheid om gebruik te maken van interessante deals en aanbiedingen die Black Friday te bieden heeft !

Bekijk de vele deals op Futurumshop.nl.

20171122_2200_black-friday_frontpage-large futurumProfiteer samen met vele FuturumShop klanten van uitzonderlijke kortingen ! Wees er op tijd bij, want voor alle acties geldt: OP is ook echt OP!

Enkele van de topdeals:

Tot 50% korting op de zes toppers van GripGrab, € 150.00 korting op de topkwaliteit POC Do Blade Raceday fietsbril, 40% korting op de populaire Sidi Level raceschoenen, € 150.00 korting op de Tacx Booster Limited Edition, € 90.00 korting op de KASK Vertigo 2.0 fietshelmen en véél meer!   Veel shopplezier!

 

Ook op Bol.com zijn interessante deals te vinden.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]