MENUMENU

Rudy Project Rush Fietshelm Zwart/Wit

 • Llicht van gewicht
 • Comfortabel
 • Eenvoudig af te stellen
 • Geslaagde afwerking

Verkrijgbaar bij Futurumshop

De Rush Fietshelm van Rudy Project is een betaalbare helm met een erg goede kwaliteit.

Deze helm is erg licht van gewicht en voelt comfortabel op het hoofd aan. Hij is eenvoudig met een hand op je hoofd af te stellen met het verstelsysteem op de achterzijde, ook kan je hem afstellen met de kinband.

De 21 ventilatiegaten in combinatie met het air flow systeem zorgen voor optimale ventilatie wat de helm perfect maakt voor warmere dagen.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Rudy Project

Rudy Project Rush Fietshelm ZwartWit_4Productdetails :

 • Comfortabele lichtgewicht fietshelm
 • Mooi gestroomlijnde vorm
 • Zeer sterk en verdeeld de druk goed bij eventuele impact
 • Sluit mooi om het hoofd aan
 • 21 ventilatiegaten voor een optimale ventilatie van je hoofd
 • Perfect op je hoofd af te stellen met het verstelsysteem
 • Mooi grafisch design
 • Binnenzijde is voorzien van airflow channels voor een nog betere ventilatie
 • Verstelbare kindband met buckle
 • Wordt met vizier geleverd
 • Uitneembare pads
 • Maat: S/M 54/58cm, L 59/61cm
 • Gewicht: S/M 230g, L260g
 • Kleur: Zwart/Wit

Custom Fit
Speciaal verstelsysteem waarmee je de binnenzijde van de helm perfect op je hoofd afstelt

Flow Trough Ventilation
Deze techniek houdt je hoofd koel en droog en is erg belangrijk om goede prestaties te leveren. De luchtopeningen zijn zo gevormd dat ze perfect op de luchtkanalen aan de binnenkant aansluiten. De openingen maken maximale spreiding van warmte mogelijk en zorgen hiervoor voor een goede zweetafvoer.

In-mold
De gecombineerde werking van de EPS stuctuur, de polycarbonaat behuizing en het exoskelet van de helm creëren weerstand tegen een mogelijke impact. Bij de val wordt in dit geval de druk goed over de gehele helm verdeeld waardoor de kans op letsel enorm verlaagd wordt.

Safety reflection system
Reflecterende componenten op de achterzijde zorgen voor een erg goede zichtbaarheid en verhogen hiermee je veiligheid.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez.   Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen. Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet haar […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]