Wanty-Groupe Gobert mag zich opnieuw tonen in de Tour

De aanvalslust en de prestaties van de procontinentale wielerploeg Wanty-Groupe Gobert in de Tour 2017 wordt beloond met een tweede wildcard.  Een mooie beloning voor het team van Hilaire Van der Schueren.

De organisatie van de Tour de France (ASO) heeft maandag de vier procontinentale teams bekendgemaakt die dit jaar mogen deelnemen aan de Tour. Naast de Franse teams Cofidis, Direct Energie en Fortuneo kreeg ook Wanty-Groupe Gobert opnieuw een uitnodiging. Ook in het Critérium du Dauphiné zal Wanty-Groupe Gobert mogen starten.

“Ik heb nooit aan de selectie getwijfeld! Maar het blijft fantastisch nieuws. Voor de tweede keer op rij deelnemen aan de Tour is een beloning. ASO kon moeilijk naast ons kijken. Met ons aanvalslustige debuut in de Tour en eindoverwinning in de Europe Tour deden we ons uiterste best. Over deelname aan de Dauphiné was ik minder zeker. Daar deelnemen is belangrijk omdat de typeploeg voor de Tour er gevormd wordt. In 2017 hebben onze prestaties in de Dauphiné me gerustgesteld.”

Bron : wanty-groupegobert.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]