GoPro HERO 6 Black

 • Geschikt voor QuikStories
 • Verbinding met GoPro-app
 • Automatisch uploaden naar de cloud
 • 5-GHz Wi-Fi voor overdragen naar telefoon

Verkrijgbaar bij Bol.com

Met de GoPro HERO 6 Black levert GoPro wederom een ijzersterke action camera af. De GoPro HERO 6 is twee keer zo krachtig als de HERO5. De HERO 6 filmt in 4K beeldkwaliteit met 60 frames per seconde. Dit zorgt voor haarscherpe en vloeiende beelden. Daarnaast blinkt de HERO6 uit in gebruiksgemak. Je opgenomen beelden worden namelijk automatisch naar je telefoon verzonden waar de app er een prachtige video van maakt. Dankzij de nieuwe GP1-chip is de camera razendsnel en maak je ook bij weinig licht mooie video’s.

 

MEER INFO

Ontdek ook het 45 in 1 GoPro / sport camera Accessoire pakket

 

 • Voordelen GoPro HERO 6

• 4K video met 60 frames per seconde
• 2-inch touchscreen met gebruikersvriendelijke besturing
• Spraakbesturing
• Waterdicht tot 10 meter diepte zonder behuizing

 • Slow motion video’s

Een van de belangrijkste eigenschappen van de GoPro HERO 6 is het verbeterde aantal frames per seconde. Zo film je in 4K met 60 frames per seconde. Wil je beelden echt vertragen? Dan is het mogelijk om in Full HD met 240 frames per seconde te filmen.

 • 3X Sneller foto’s overzetten met de GoPro HERO 6

De camera bevat 5GHz-wifi zodat je foto’s en video’s drie keer sneller kan overzetten naar je smartphone. De QuickStories app zorgt ervoor dat je video’s automatisch op je telefoon komen te staan. Zo hoef je nooit meer te wachten op video.

 • Bedien je HERO 6 met je stem

Het is mogelijk om je HERO 6 te besturen middels spraakopdrachten. Met spraakopdrachten als “GoPro start recording” en “ GoPro take a photo” maak je foto’s en video’s zonder je handen te hoeven gebruiken.

 • Automatisch prachtig bewerkte video’s met QuickStories

De GoPro HERO 6 is compatibel met QuickStories. De HERO6 stuurt de gemaakte video’s naar je telefoon en de QuickStories app maakt automatisch een prachtige video. Compleet met mooie overgangen en muziek. Nog niet tevreden met de video? Dan kun je de video altijd nog later bewerken via de app. Wil je meer informatie over QuickStories? Bekijk dan onze QuickStories adviespagina.

 

MEER INFO

Ontdek ook het 45 in 1 GoPro / sport camera Accessoire pakket

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : GoPro

GoPro Hero 6Productdetails :

 • GoPro HERO 6 accessoires• The Frame

  • Oplaadbare accu
  • Gebogen plakbevestiging
  • Vlakke plakbevestiging
  • Bevestigingsgesp

 

 • Video
  • Videobestandsformaat: MP4 (H.264/AVC), MP4 (H.265/HEVC)
  • Max. bitsnelheid video: 60 Mb/s, 78 Mb/s (Protune)

   

 • Foto
  • Megapixel: 12MP
  • Snelheid serieopnamen (beelden/sec.): Automatisch, 30/1, 30/2, 30/3, 30/6, 10/1, 10/2, 10/3, 5/1, 3/1
  • Intervallen bij timelapse-foto: 0,5, 1, 2, 5, 10, 30, 60 seconden
  • Continu-opname: ja

   

 • Modi
  • Foto: ja
  • Serieopname: ja
  • Nachtfoto: ja
  • Video: ja
  • Videolooping: ja
  • Timelapse-foto: ja
  • Timelapse-video: ja
  • Timelapse-foto bij nacht:: ja
  • Video + foto: ja

   

 • Belangrijkste kenmerken
  • Wi-Fi + Bluetooth:: ja
  • Eenvoudige éénknopsbediening: ja
  • Geavanceerde windruismindering: ja (verwerking door 3 microfoons)
  • Stembediening: ja (uitgebreid)
  • Beeldstabilisatie: ja (geavanceerd)
  • Stereo-audio: ja
  • GPS: ja
  • Foto’s in HDR vastleggen: ja
  • Scherm aanraken om te zoomen: ja

   

 • Aanvullende kenmerken
  • Protune: ja
  • Automatische aanpassing bij weinig licht: ja
  • HiLight Tag: ja
  • Snel opladen: ja (met accessoire, apart verkrijgbaar)
  • 3,5m Audio Mic in: ja (met accessoire, apart verkrijgbaar)
  • HD-video Out: ja (met accessoire, apart verkrijgbaar)
  • Geschikt voor Karma: ja
  • Belichting: ja
  • RAW-foto’s: ja (.GPR indeling)
  • RAW-audio: ja (.WAV indeling)

   

 • Camera specificaties
  • Waterdicht ontwerp (10 m): ja
  • Statusscherm: ja
  • Touchscreen: ja
  • GP1-chip: ja
  • HDMI-poort: Micro-HDMI
  • USB-poort: USB-C
  • Geheugenopslag: microSD van tenminste klasse 10 of met UHS-I-norm (apart verkrijgbaar)
  • Microfoons: 3
  • LED’s: 3
  • Accu: Verwijderbare oplaadbare 1220mAh lithium-ion-accu

 

Ontdek het 45 in 1 GoPro / sport camera Accessoire pakket

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]