Le Col By Wiggins Hors Categorie fietstrui

 • Optimaal warmte- en zweetbeheer
 • gemaakt van aanpassende elastische materialen
 • kinbeschermer
 • Drie achterzakken en blinde, waterdichte vierde zak
 • Reflecterende naden

Nu exclusief te verkrijgen bij Wiggle.nl

Deze By Wiggins Hors Categorie fietstrui bevindt zich aan de top van het Le Col-assortiment en biedt extra comfort en een verfijnde aerodynamische pasvorm.

De Le Col By Wiggins Hors Categorie fietstrui is een briljante en veelzijdige fietstrui en dat is vooral te danken aan het gebruik van Meryl, een lichtgewicht en technisch materiaal met van nature hoge zweetafvoerende en verkoelende eigenschappen bij warm weer, terwijl het ook isolatie biedt tegen de kou. Dit hoogwaardige materiaal kan ook in vier richtingen rekken, waardoor de pasvorm nauwsluitend blijft en het toch geweldige flexibiliteit en bewegingsvrijheid biedt.

Het zijn ook de details die tellen, elke functie is zorgvuldig ontworpen om sterke prestaties te bieden. Covergestikte naden, gelaserde schoudergrippers, automatisch ritslipje voor gebruiksgemak bij hoge snelheden en met een kinbeschermer, een kleine 4e waterdichte zak en een siliconen zoom rond de taille, het draagt allemaal bij aan het onberispelijke comfort op de weg. Gouden reflecterende stroken aan de achterkant maken het geheel af en vergroten je zichtbaarheid tijdens het rijden bij weinig licht.

Deze ultieme fietstrui voor op de weg biedt een zeker comfort waar we wel van houden.  Ook de unieke stijl kan ons bekoren.

 

Le Col by Wiggins

Productkenmerken :

 • Zacht aanvoelende Meryl stof voor warmte- en zweetbeheer
 • Nieuwe giromouwconstructie
 • Lange, automatische rits met kinbeschermer
 • Drie achterzakken en blinde, waterdichte vierde zak
 • Reflecterende naden voor extra zichtbaarheid
 • Gemaakt in Italië
 • Materiaal :
  • 91% nylon (polyamide),
  • 9% elastaan (spandex)

 

Bekijk ook zeker het ganse LE COL aanbod 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]