Sidi Wire Carbon Raceschoenen Wit/Wit Heren

  • Wire-systeem perfect voor aansnoeren
  • Comfortabele fietsschoen
  • Goed ventilerend
  • Temperatuurregulering

Verkijgbaar bij Van Eyck Sport

Met de Wire carbon raceschoenen van Sidi profiteer je als wielrenner van een optimaal comfort.

Dit comfort wordt onder andere bereikt dankzij de goed ventilerende carbon zool. Ook de Soft Instep 3 technologie helpt hier aan mee.

Deze technologie zorgt ervoor dat de druk gelijkmatig over de voet verdeeld wordt.

Met behulp van het sluitsysteem en het verstelmechanisme in de hiel kan vervolgens de pasvorm erg nauwkeurig aangepast worden.

Kortom: deze raceschoenen zijn van alle gemakken voorzien en moeten bij elke wielrenner in de kast staan!

 

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Sidi

Productspecificatie :

  • Lichtgewicht raceschoen voor heren
  • Goed ventilerende Vent carbon zool
  • Soft Instep 3 technologie voor een groter comfort
  • Aanpasbare pasvorm dankzij verstelmechanisme in de hiel
  • Voorzien van Tecno-3 sluitsysteem
  • Versterkte hiel voorkomt vervorming
  • Kleur: Wit/Wit

 

 

Soft Instep 3 technologie
Dankzij deze technologie en de daarbij gepaard gaande anatomische positie van de voet wordt de druk gelijkmatig over de wreef verdeeld. Aan weerszijden van de voet wordt de pasvorm aangepast voor een optimaal thermisch comfort.

Tecno-3 sluitsysteem
Het nieuwe mechanisme Tecno-3 sluit de schoen mooi af. De schoen wordt zo perfect aangepast aan de vorm van de voet en zal dus de pasvorm en het comfort bevorderen. Het betrouwbare sluitsysteem van Sidi is robuust en volledig vervangbaar. Dankzij het verbeterde kabel type is het mogelijk om snel- en met gemakkelijk aan te passen naar wens.

Verstelbaar hiel systeem
Het verstelmechanisme van de hiel versterkt de spoiler en verbetert de pasvorm van de schoen. Dankzij dit systeem is het mogelijk om de achterkant van de schoen beter te sluiten en kan deze steviger aangedraaid worden, zodat de hiel geen ruimte krijgt tijdens de inzet van het trappen. Het systeem kan worden ingesteld door middel van twee onafhankelijke schroeven. Voor een aangepaste afstelling dien je de schroef richting het + teken om deze te scherpen en richting het – teken om deze losser te maken.

Vent carbonzool
Handgemaakte carbonzool met geïntegreerde ventilatiekanalen voor extra comfort bij warm weer. De lucht stroomt via de afsluitbare ventilatieopening achter het teenplaatje door twee luchtkanalen in de zool naar kleine gaatjes onder de voorvoet. Bij gebruik tijdens een triatlon fungeren de ventilatiekanalen als waterafvoer wat de voetcomfort enorm verhoogt. Het speciale patroon van de carbonvezels biedt maximale stijfheid met beperkte flexibiliteit bij de tenen. Deze flexibiliteit ontlast de peesplaat en verbetert de doorbloeding.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]