AGU Six6 Merino- Korte Mouw – Heren

  • vintage
  • ideale combinatie merono wol – polyester
  • bescherming hals voor rits
  • 3 achterzakken
  • sneldrogend
  • geurloos

Verkrijgbaar bij AGU.com

Deze hippe fietstrui is vervaardigd uit merinowol. In combinatie met de eigenschappen van polyester ontstaat dan de vintage uitstraling van een wollen shirt – van oudsher het material voor koersshirts – met de kwaliteiten van een moderne jersey. Temperatuurregulatie, uv-bescherming en de zachtheid van het materiaal staan garant voor de best mogelijke prestaties en een hoog draagcomfort. Wol kan geen vocht opnemen en is dus sneldrogend. Bovendien is het geurloos, wat natuurlijk erg welkom is bij intensief sporten.

Laser finished Lycra mouwen en een siliconen gripper in de tailleband houden de SIX6 MERINO JERSEY perfect op zijn plaats. Dankzij een YKK-rits over de volledige lengte is het shirt gemakkelijk aan- en uit te trekken en op hete zomerdagen kan de rits bovendien als extra ventilatiemogelijkheid dienen. Een ritsgarage beschermt je hals, en met drie achterzakken heeft dit made in Italy kwaliteitsshirt meer dan voldoende opbergruimte. Eén van de zakken heeft een ritssluiting. De exclusieve SIX6 MERINO JERSEY is er in twee stijlvolle kleurencombinaties (Melange Blue of Melange Grey) en in zes verschillende maten.

De Six 6-collectie verwijst naar 1966, het geboortejaar van AGU, en grijpt terug naar de tijden dat AGU actief was in het profpeloton. In het design komen dezelfde elementen terug als in het bekende, door AGU gemaakte Panasonic-tenue van destijds. Met vergelijkbare diagonalen, strepen op de schouder, kleurgebruik en verschillend gekleurde mouwen slaat de Six 6-collectie een brug naar het verleden.

 

MEER INFO

 

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : AGU

Productspecificatie :

• Materiaal: Merino Wol
• Volledige YKK rits
• Laser finished Lycra mouw manchet met siliconen gripper
• Kinbeschermer
• Siliconen gripper
• 3 zakken + 1 waterafstotend met rits
• Made in Italy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]