Naadloze onderkleding top met Ronde hals l/m Performance WINDSHIELD CYC LIGHT

  • nog betere bescherming tegen de wind
  • toch een ademend vermogen en comfort
  • naadloze bodymapping

Verkrijgbaar bij Odlo

OdloProfiteer dit seizoen van een nog betere bescherming tegen de wind met het voor fietsen ontworpen Performance Windshield CYC Light T-shirt met lange mouwen en een ronde hals van Odlo.

Deze top is een must have voor fietsen in de zomer en houdt de wind buiten terwijl hij toch een ademend vermogen en comfort biedt.

De top is zeer rekbaar en de gebreide textuur geeft het oppervlak van de stof niet alleen een technische uitstraling maar biedt ook uitstekende vochtafvoer en sneldrogende eigenschappen voor een optimaal lichaamsklimaat, wat voor weer het ook is. Er zijn zo weinig mogelijk naden en dankzij de naadloze bodymapping-technologie van Odlo met specifiek aangebrachte functionele zones heeft u maximale bewegingsvrijheid.

Specificaties :

  • Naadloze bodymapping-technologie met windbescherming
  • Materiaal :70% Polyester, 19% Polyamide, 11%
  • Elastaan inzet : 100% Polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]