MENUMENU

Adidas Evil Eye Halfrim Pro Sportbril Mat ZwartGrijs

 • Topkwaliteit fietsbril
 • Voor een optimaal zicht
 • Instelbare pasvorm
 • Geschikt voor elke neus
 • Lenzen beslaan niet

Verkrijgbaar bij Futurumshop

De Adidas Evil Eye Halfrim Pro sportbril is samen met profrenners ontwikkeld en daarom van hoge kwaliteit. Met deze bril heb je altijd een optimaal zicht en geniet je van een perfecte pasvorm.  De Evil Eye Halfrim Pro biedt een superieure technologie die op maat gemaakt is voor zowel wielrennen als mountainbiken.

De lenzen van deze Evil Eye zijn makkelijk te vervangen en beslaan niet dankzij het ventilatiesysteem.

Deze bril wordt met twee paar lenzen geleverd:

 • Lens LST Active Silver geschikt voor zonnig weer.
 • Lens LST Bright (antifog) geschikt voor bij bewolkt weer en bij sneeuw.

 

De brilpoten hebben een antislip laag waardoor deze netjes op het hoofd blijven zitten.

Dankzij de instelbare neusbrug is deze bril voor iedereen geschikt.

De Adidas Clip in 731 kunt u bevestigen aan deze sportbril. U kunt zo op een gemakkelijke manier uw glazen op sterkte bevestigen aan uw bril.  Wanneer u deze clip-in besteld, dan is deze nog niet op sterkte. U kunt deze bij een opticien op sterkte laten maken.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Adidas

Productdetails :

 • Zeer flexibel SPX™ montuur voor een ultralicht comfort;
 • Lenzen eenvoudig te vervangen dankzij Quick-Change Lens System aanpasbaar aan alle licht- en weersomstandigheden
 • Lens Lock System™ om eenvoudig van glazen te wisselen
 • Gepolariseerde en hydrofobe lensopties beschikbaar
 • Lenzen beslaan niet dankzij ventilatiesysteem
 • Geschikt voor elke neus: de in twee standen verstelbare Double-Snap Nose Bridge™ garandeert een comfortabele pasvorm
 • Traction Grip™ dat afglijden voorkomt
 • Instelbare pasvorm: TRI.FIT brillenarm voor optimale pasvorm en hoekaanpassing (3 standen)
 • Poten laten los bij hoge impact dankzij Quick-Release Hinge, dit helpt breuken voorkomen
 • Stabiele pasvorm met anti slip en vrij van druk zodat deze goed blijft zitten
 • Kleur: Mat Zwart/Grijs

 

MEER INFO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]