Continental Sprinter Gatorskin tube

 • Goede kwaliteit
 • Goede grip
 • Demonteerbare ventielen
 • Lange levensduur
 • Weinig rolweerstand

Koop nu bij Wiggle

De Sprinter GatorSkin is een typische, comfortabele en lichte tube. Profrenners gebruiken een gelijksoortige band voor de Parijs-Roubaix en andere lenteklassiekers. De Continental Sprinter Gatorskin is dé tube voor de snelle endurance rijder! Het duurzame carbon black-loopvlakcompound, de effectieve beschermingslaag tegen lekrijden en het DuraSkin-weefsel maken hem tot een betrouwbare, lekbestendige lange afstandsband.

continental-tube-sprinter-gatorskin

Specificaties :

 • TPI ( Threads Per Inch) : 180
 • Gewicht: 300, 320 g
 • Maat: 22 en 25 mm
 • Psi: 115-170
 • Bandenspanning: 8-12 bar
 • Ventiel: Presta (42 mm, verwijderbaar)
 • Drielagenband + SafetySystem Breaker (nylon-kevlar) + Duraskin
 • Sterker en sneller, ideaal voor de kortere wielerwedstrijden en evenementen
 • Samenstelling van natuurlijk rubber met de laatste ASC-technologie + karkas van hoogwaardig polyamide

 

 

TPI (Threads Per Inch) : De kwaliteit van het karkas van een band wordt gemeten in TPI. Dat staat voor Threads Per Inch en staat voor het aantal draden dat het nylon karkas per inch heeft. Hoe hoger dit getal, hoe soepeler een MTB band is en hoe lager de rolweerstand. De dichtheid van het karkasweefsel wordt ook in EPI (Ends per Inch) aangegeven. Er zijn bv. fietsbanden met een 20, 24, 37, 50, 67 of 127 EPI karkas.

PSI staat voor “Pounds per Square Inch,” en is de meest gebruikelijke eenheid om druk te meten. 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]