Hoodie unisex – Vert Bouteille

 • 65% polyester / 35% katoen
 • Smartphone-systeem
 • Kangoeroezak
 • OEKO-TEX gecertificeerd.
 • Wasbaar op 30 °
 • Unisex-model

Bestel nu

Hoodie_Unisex_Vert Bouteille_fidaDit sweart-shirt is perfect om in te chillen.

Alle elementen die het succes van een hoodie die naam waardig maken, zijn aanwezig:

 • Zachte en gestabiliseerde stof
 • geribbelde randen bij de manchetten en taille
 • ‘ton sur ton’ trekkoord
 • kangoeroezak
 • Smartphone-systeem: elastiek in de middelste zak / oogje in de zak en steunlusje bij de kraag voor de oordopjes en de kabel

 

23,96 € i.p.v. 29,95 €

 

 

 

 

Productspecificaties :

 

Ontdek de volledige ‘Ain’t no Mountain High Enough’- kledijlijn

#aintnomountainhighenough

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Koersplaat – uw trofee aan de muur

Een fietser is ijdel, of hij/zij het nu erkent of niet.  Wielrenners worden zelfs beschouwd als de meest ijdele sporters die er bestaan. De fiets is zijn/haar baby.  Niet alleen moet dit het perfecte model, liefst van een topmerk, zijn en moet men ermee gezien kunnen worden.  De fiets lijkt de sociale status wel te […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]