Unieke Gele Trui Tour de France 2019 met korte mouwen

Nu reeds verkrijgbaar !

Kies één van de unieke gele truien van de Tour de France!

Deze werden door Le Coq Sportif speciaal ontworpen ter gelegenheid van de 100ste verjaardag van de trui, ook voor kinderen.

De Franse sportproducent Le Coq Sportif staat in de hele wereld bekend om hoogste kwaliteit en tijdloze elegantie. Al meer dan 130 jaar maakt het bedrijf sporters en fans van sportieve looks blij. Met het Franse nationale symbool, de Gallische haan laat het merk zijn verbondenheid met de traditie en Frankrijk zien. Om deze reden produceert niemand minder dan Le Coq Sportif alle puntentruien van de Tour de France.

 

Gele trui Tour 2019 - Atomium3 unieke visuals :

 

Productspecificaties :

  • met korte mouwen in casual snit
  • uit vochtafleidend materiaal en
  • met een lange, afgedekte frontritssluiting.
  • Driedelige zak op de rug.
  • Elastische silicone boordgripper.
  • Materiaal: 100% polyester
  • ook beschikbaar in kindermaten

 

 

 

 

Ontdek hier ook alle andere puntentruien van de Tour 2019

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]