Primal – Ride Bro? T-Shirt

  • origineel
  • toonaangevende ontwerp
  • 100% katoen

Schaf hem nu aan ! 2 à 3 dagen later in huis

Primal-Ride-Bro-T-Shirt-T-shirts-Navy-SS16-RIDBT10MGoede vraag : ” Jij bent toch ook een fietser ?”

Primal Wear, opgericht in 1992, is uitgegroeid tot een toonaangevende ontwerper en fabrikant van wielerkleding voor teams, clubs en evenementen over de hele wereld.

Primal zet zich in voor de vooruitgang van fietsen voor alle niveaus en zet zich in voor het promoten en sponsoren van evenementen die het leven van mensen ten goede komen. Hun missie is om fietskleding van de hoogste kwaliteit te bieden die beschikbaar is

Ze geloven in fietsen als een wereldwijde positieve invloed en zetten zich in om het aantal mensen te vergroten dat fietsen kiest als middel voor recreatie, milieubehoud en gezondheid.

 

Productspecificaties :

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]