Cycology DNA T-shirt

  • 100% katoen
  • Ruime pasvorm
  • Origineel design

Aarzel niet ! Bestel nu uw exemplaar

Cycology-DNA-T-Shirt-T-Shirts-Navy-2018-019_MCNT_SDe Cycology wegenkaart met het DNA van fietsers op een t-shirt, zo heb je die steeds bij u …

Cycology Clothing ontwerp kledij sinds 2011.  Het merk bedrukt fietskleding en casuals met echte kunstwerken.

Cycology Clothing is Europa’s toonaangevende online winkelbestemming voor unieke fietskleding – zowel op als naast de fiets. De selectie fietsshirts, fietsbroeken en fietsaccessoires omvat alles wat je tijdens je rit nodig hebt.

Met de technische en casual t-shirts en boxershorts kun je je passie ook laten zien als je niet op de fiets zit. Alle  producten zijn gemaakt van alleen de hoogste kwaliteit materialen, ontworpen en getest door fietsers, zodat ze er niet alleen geweldig uitzien en aanvoelen, maar ook presteren volgens de hoogste normen.

Vind vandaag uw stijl bij Cycology Europe.

 

Productspecificaties :

  • Merk : Cycology
  • Ronde hals
  • Ruime pasvorm
  • 100% katoen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Koersplaat – uw trofee aan de muur

Een fietser is ijdel, of hij/zij het nu erkent of niet.  Wielrenners worden zelfs beschouwd als de meest ijdele sporters die er bestaan. De fiets is zijn/haar baby.  Niet alleen moet dit het perfecte model, liefst van een topmerk, zijn en moet men ermee gezien kunnen worden.  De fiets lijkt de sociale status wel te […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]