Polo Heren – Dark Navy

  • 100% katoen
  • OEKO-TEX gecertificeerd.
  • Wasbaar op 30 °
  • Ook in dames-model

Bestel nu

Polo Heren_Dark Navy_fida Wist je dat dit element van het uniform van de Britse cultuur in 1926 werd uitgevonden door twee Fransen, de tennisser André Lacoste en de industrieel André Gillier?

Het is het embleem van sportkledingmode geworden.  Het wordt gepimped met het originele ‘Ain’t No Mountain High Enough’ logo, geproduceerd in de ateliers van onze partner Vestiaire Officiel in Roanne.

Dit poloshirt met korte mouwen heeft een vrouwelijke snit die is aangepast aan uw behoeften dankzij de 3-knoops sluiting en de comfortabele split in de taille.

 

24,95 €

 

Productspecificaties :

 

Ontdek de volledige ‘Ain’t no Mountain High Enough’- kledijlijn

#aintnomountainhighenough

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]