GripGrab RaceAero overschoenen

  • zeer aerodynamisch
  • beschermd tegen vuil
  • nauwsluitend

Bestel nu uw overschoenen bij Wiggle

GripGrab-RaceAero-Overshoes-Overshoes-Black-2002-0De RaceAero overschoenen zijn van elastisch lycra gemaakt. Dit biedt uitstekend aerodynamisch voordeel. De mooie overschoenen beschermen uw schoenen tegen vuil en opspattend water. Ze zien er niet alleen snel uit, ze zijn snel.

Super lichtgewicht en zeer ademend; deze RaceAero-overschoenen zijn een eenvoudige maar zeer effectieve manier om uw voeten te beschermen tegen licht opspattend water en vuil.

Snelheid, snelheid en meer snelheid

Deze RaceAero lichtgewicht lycra overschoenen hebben alles te maken met snelheid – elke kleine aërodynamische winst die je kunt krijgen om de luchtweerstand te verminderen, helpt je vermogen en snelheid te maximaliseren. Door de schoenen te bedekken met deze RaceAero-overschoenen, wordt de luchtstroom rond uw schoenen soepeler en bespaart u kostbare tijd en moeite. Als een secundair aspect zullen ze ook helpen uw schoenen te beschermen tegen vuil  – maar hun primaire doel is het maximaliseren van de aerodynamica – als het gaat om zo snel mogelijk gaan, helpt elk klein beetje.

Productspecificaties :

  • Ontwikkeld voor optimaal aerodynamisch voordeel
  • Uw schoenen worden tegen opspattend water en vuil beschermd
  • Geschikt voor de meeste pedaalsystemen
  • YKK rits
  • Nauwsluitende wedstrijdoverschoenen
  • Flexibel lycra: one size, de overschoenen passen over schoenen in maat EU 38 tot 46
  • 85% nylon (polyamide), 15% elastaan (spandex)

 

Nog véél méér overschoenen van dhb, GripGrab, VeloToze, Assos en Sportful 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]