GripGrab Shark fietshandschoenen (lange vingers)

 • Hoogwaardige MTB handschoenen
 • DoctorGel-bescherming
 • Uitzonderlijke grip
 • Comfortabel

Beschikbaar bij Wiggle

 

GripGrab-Shark-Gloves-Gloves-Black-SS19-1043-XS-3

De Shark handschoenen zijn hoogwaardige MTB handschoenen voor fietsers van elk niveau. Er is 4 mm dik DoctorGel padding aangebracht en kunstleer en netstof gebruikt om voor grip en comfort op de trails te zorgen.

De nauwsluitende lichtgewicht mesh-achterkant van de Shark-handschoenen laat je handen ademen, terwijl de DoctorGel® gevoerde suède palm , comfort en controle biedt. De ultieme handschoen voor droge en stoffige paden. Voor lange duurraces is het de voorkeurshandschoen bij uitstek van veel elite-racers, omdat het de nodige padding biedt die zelfs hardcore XC-racers hebben leren waarderen, maar in een minimaal pakket.

DoctorGel-bescherming

Het DoctorGel ™ -systeem is ontwikkeld in samenwerking met zowel actieve atleten als artsen. GripGrab-handschoenen met DoctorGel ™ zijn ontworpen om het gevoel van spelden en naalden in de vingers te verminderen als gevolg van compressie van de zenuwen die de hand innerveren.

Zowel mountainbike- als racefietsers kunnen, ongeacht hun ervaringsniveau, tijdelijk last hebben van zenuwbeknelling. Een prospectieve klinische studie heeft aangetoond dat 70% van de langeafstandsrijders symptomen ervaart die verband houden met zenuwcompressie. Doctor Gel is speciaal ontwikkeld om deze zenuwcompressie tijdens het rijden tegen te gaan.

 

Productspecificaties :

 • DoctorGel 4 mm padding
 • Met inzetstukje om zweet mee weg te vegen
 • Topjes van de vingers van silicone
 • Palm van kunstsuède
 • Rug van de hand van sterke netstof
 • Reflecterende logo’s
 • 70% nylon (polyamide), 20% polyurethaan, 10% elastaan (spandex)

 

Bekijk nog veel méér fietshandschoenen van GribGrab, dhb, Castelli, Alé en Endura

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]