GripGrab Shark fietshandschoenen (lange vingers)

 • Hoogwaardige MTB handschoenen
 • DoctorGel-bescherming
 • Uitzonderlijke grip
 • Comfortabel

Beschikbaar bij Wiggle

 

GripGrab-Shark-Gloves-Gloves-Black-SS19-1043-XS-3

De Shark handschoenen zijn hoogwaardige MTB handschoenen voor fietsers van elk niveau. Er is 4 mm dik DoctorGel padding aangebracht en kunstleer en netstof gebruikt om voor grip en comfort op de trails te zorgen.

De nauwsluitende lichtgewicht mesh-achterkant van de Shark-handschoenen laat je handen ademen, terwijl de DoctorGel® gevoerde suède palm , comfort en controle biedt. De ultieme handschoen voor droge en stoffige paden. Voor lange duurraces is het de voorkeurshandschoen bij uitstek van veel elite-racers, omdat het de nodige padding biedt die zelfs hardcore XC-racers hebben leren waarderen, maar in een minimaal pakket.

DoctorGel-bescherming

Het DoctorGel ™ -systeem is ontwikkeld in samenwerking met zowel actieve atleten als artsen. GripGrab-handschoenen met DoctorGel ™ zijn ontworpen om het gevoel van spelden en naalden in de vingers te verminderen als gevolg van compressie van de zenuwen die de hand innerveren.

Zowel mountainbike- als racefietsers kunnen, ongeacht hun ervaringsniveau, tijdelijk last hebben van zenuwbeknelling. Een prospectieve klinische studie heeft aangetoond dat 70% van de langeafstandsrijders symptomen ervaart die verband houden met zenuwcompressie. Doctor Gel is speciaal ontwikkeld om deze zenuwcompressie tijdens het rijden tegen te gaan.

 

Productspecificaties :

 • DoctorGel 4 mm padding
 • Met inzetstukje om zweet mee weg te vegen
 • Topjes van de vingers van silicone
 • Palm van kunstsuède
 • Rug van de hand van sterke netstof
 • Reflecterende logo’s
 • 70% nylon (polyamide), 20% polyurethaan, 10% elastaan (spandex)

 

Bekijk nog veel méér fietshandschoenen van GribGrab, dhb, Castelli, Alé en Endura

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]