Black Deal – Mobi V-15 draagbare hogedrukreiniger voor de fiets

 • Nu aan € 63,51 in plaats van € 112,99 (43% korting)
 • compact en licht
 • veelzijdig door zijn variabele drukoutput
 • vrij geluidloos

Black Friday Deal bij Wiggle

De Mobi V-15 hogedrukreiniger is een handige accessoire voor het schoonmaken van je fiets.

Je kunt de reiniger gemakkelijk meenemen, want hij is compact en licht.

De Mobi V-15 draagbare fietshogedrukreiniger werkt op een 12-volt voeding en produceert een variabele drukoutput van 45,5 psi tot 130,5 psi en is stil tijdens gebruik met zijn variabele drukoutput die de mogelijkheid biedt om een hond schoon te maken na een wandeling of een MTB na een zware dag trailrijden.

De Mobi V-15 draagbare hogedrukreiniger houdt de druk in de slang vast door middel van high-tech druksensoren, zodat hij direct klaar is om te spuiten wanneer u er bent.

Als u voorbereid wilt zijn op modderige omstandigheden en geen modderige auto of camper wilt, is de V-15 de veelzijdige draagbare reiniger die aan uw behoeften voldoet.

Productspecificaties :

 • Merk : Mobi
 • Watertank met een inhoud van 15 liter
 • Gewicht 5 kg
 • Verstelbaar spuitpistool
 • Vergrendeling
 • Handige wieltjes
 • Hogedrukslang
 • Schouderband
 • Vermogen : 60 Watt
 • Volt : 12 V
 • 12V-connector (sigarettenaanstekerpoort)
 • Pompdruk (PSI): 45,5 – 130,5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]