Giro Saga MIPS Dameshelm

 • Helm geschikt voor dames
 • Voorkomt ernstige hoofd- en hersenletsel door MIPS-technology
 • Vrouwelijke fietshelm
 • Stevig en comfortabel
 • Goede ventilatie
 • Ultra-licht

Verkrijgbaar bij Wiggle

De Giro Saga MIPS fietshelm is niet zomaar een fietshelm. Deze fietshelm is ongelooflijk stevig en heeft een perfecte pasvorm en een strak design gecombineerd met de smalle vormgeving.

De buitenkant van de helm is gemaakt van polycarbonaat waardoor het slechts 240 gram weegt, een ultra-lichte helm dus. Daarnaast zorgt het piepschuim (E.P.S.) voor een comfortabel gevoel tijdens het dragen.

De helm is ook voorzien van Roc Loc 5 system.

Een valpartij tijdens het fietsen komt jammer genoeg vaak voor. Om te voorkomen dat je ernstige hoofd- of hersenletsel oploopt heeft Giro een nieuwe techniek ontwikkeld: MIPS-technologie. Deze afkorting staat voor Multi-directional Impact Protection System (MIPS). Dankzij deze nieuwe techniek ben je nog beter beschermd tegen de roterende krachten die vrijkomen tijdens een valpartij.

Giro_Saga_MIPS_Helmet_Women_matte_dusty_purple_[640x480]Specificaties :

 • Comfortable fietshelm specifiek voor dames
 • Materiaal :Buitenkant van polycarbonaat, stootbeveiliging van EPS-schuim
 • Gebruiksdoel racefiets / cyclocross, voor in de stad / van en naar het werk
 • Helmconstructie: In-Mold + MIPS
 • Verstelsysteem : Roc Loc 5
 • Voering : Coolmax
 • Ventilatieopeningen : 21
 • Bijzonderheden : MIPS, Aero
 • Gewicht : 240 g
 • Beschikbaar in 2 maten : S: 51 – 55 cm & M: 55 – 59 cm
 • Verschillende kleuren beschikbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]