SIGMA presenteert nieuw E-Bike display EOX® VIEW 1300

  • Positionering op maat
  • Connectiviteit met twee setup-varianten
  • EOX® app biedt naast analyse­mogelijkheden ook de mogelijkheid voor het individualiseren

 

Bestel nu bij Bol.com

Draadloos, overzichtelijk en innovatief: de EOX® VIEW 1300 breidt per direct de EOX productfamilie van SIGMA SPORT uit.

De draadloze E-bike fietscomputer is als nieuwste lid van de EOX®-serie afgstemd op de behoeften van E-bike gebruikers. Met haar dunne ontwerp past deze goed in het totaalbeeld van de E-bike en zorgt met het bekende uiterlijk van een SIGMA- fietscomputer voor een opgeruimde cockpit. Het slimme display toont actuele ritgegevens en E-bike specifieke waarden. De clou: dankzij een geïntegreerde knoopcel batterij met lange levensduur is de EOX® VIEW 1300 draadloos en kan net als een gewone fietscomputer uit de houder worden gedraaid. De betrouwbare dataverbinding wordt daarbij door de ANT+ en Bluetooth interface gewaarborgd.

Voor een intelligente E-bike ervaring

Met drie knoppen aan de onderkant kan de E-bike computer makkelijk worden bediend. Het transflectieve FSTN-display verbetert de zichtbaarheid in een heldere omgeving en zorgt voor de beste leesbaarheid, ook bij direct invallend zonlicht. Een geïntegreerde sensor schakelt de displayverlichting automatisch aan en uit. De EOX® VIEW 1300 wordt uitgebreid door het gebruik van de SIGMA EOX® app, welke vele mogelijkheden voor individuele instelling en evaluatie van de data biedt.

Ideale positionering

Drie verschillende houders maken de ideale positionering van de EOX® VIEW 1300 voor elke type E-bike mogelijk. De OVER CLAMP BUTLER is geschikt voor het direct op de voorbouw aanbrengen van het MTB-stuur. De klassieke SIGMA STS-
stuurhouder kan eveneens voor de montage van de EOX® VIEW 1300 worden gebruikt. De derde montage-optie is uiterst innovatief: de RIBBON BUTLER, welke exclusief voor het Shimano Steps systeem werd ontwikkeld, biedt met twee posities waaruit
men kan kiezen een draadloos en geïntegreerd concept voor alle E-bike-modellen, van stadsfiets tot racefiets.

 

Lars Lukas Tremper, Senior Productmanager E-Mobility bij SIGMA SPORT, is trots op de nieuwste innovaties. “Met de ontwikkeling van de draadloze EOX® VIEW 1300 zetten we onze innovaties op het gebied van E- Mobility-componenten consequent op
een hoog niveau voort. Ik ben dan ook, samen met onze partners waar we nauw mee samenwerken, heel blij dat we een ideale integratie in de betreffende E-systemen hebben gerealiseerd. Het resultaat zal onze gemeenschappelijke klanten meer dan tevreden stellen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]