Whey Protein voor duursporters

  • Ideaal voor kracht- en duursporters
  • Voor duurzaam spierbehoud en -opbouw
  • Uitstekend aminozuurprofiel

Alles over de Whey Proteïne van foodspring

foodspringEen intensieve workout vraagt veel van je lichaam. Daarom hebben je spieren proteïne nodig van het hoogste niveau.

Weiproteïne staat bekend om zijn snelle beschikbaarheid in het lichaam en het hoge aandeel aan essentiële aminozuren. Door deze voordelen is het een ideale proteïne na fysieke inspanningen zoals kracht- of conditietraining. Eiwitbouwstenen zijn belangrijk om het proteïnesysteem te versnellen en zo anabole (spieropbouwende) processen in het lichaam af te handelen.

Whey proteïne is voornamelijk geschikt voor spieropbouw en -behoud en voor kracht- en conditietraining. Hier is het rechtstreekse toepassingsgebied onmiddellijk na de inspanning te zien. Bovendien kan een tekort aan voedingsstoffen gecompenseerd worden met whey proteïne. Dit tekort kan te wijten zijn aan een onvoldoende toevoer van eiwitten.

De weiproteïne van foodspring onderscheidt zich van andere door zijn perfecte combinatie van weiconcentraat en -isolaat.

Zoet en zonder calorieën – steviolglycosiden, gereinigde extracten van de steviaplant, zijn de perfecte suikervervangers.
De uitdaging: De extreem zoete smaak. We hebben lang geëxperimenteerd. En de formule voor perfecte zoetheid gevonden.

 

Geen calorieën – Aangenaam zoet – Zonder bitterheid

 

 

 

 

Of wil je méér weten over de proteïne repen van foodspring …

De bite van Protein Crisps samen met het genot van smeuïge karamel. Omhuld door een verukkelijke melkchocolade. Iedere hap is een feestje! En dat zonder toegevoegde suikers. Net zo lekker als jouw lievelingsreep. Maar liefst 90% minder suiker. Half zo veel koolhydraten. Minder zinloze calorieën. Meer proteïne voor je spieren.

 

                        Minstens 90 % minder suiker*- Tot 8x meer proteïne en waardevolle vezels – 5 heerlijke smaken

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]