100 Must do climbs – Dirk Vissers

Dit boek stelt een Top 100 samen van prachtige en unieke beklimmingen in 13 verschillende landen in Europa.

Sinds Dirk Vissers in 2003 zijn eerste racefiets kocht, heeft hij 400 verschillende heuvels in zijn thuisland gefietst, en bijna 300 verschillende heuvels en bergen buiten België.

Met dit boek hoop hij inspiratie en enthousiasme te geven voor het mountainbiken. Naar Visser’s mening is het één van de meest intensieve en mooie ervaringen die je in het leven kunt hebben. Het is sport, reizen en sightseeing gecombineerd. De beroemde beklimmingen van de Tour de France ,Giro d’Italia en de Vuelta beklimmen, geven een buitengewone voldoening. 

Deze top 100 is samengesteld met alleen beklimmingen die Vissers zelf heb gedaan. Het is verre van compleet. Zijn droom om alle beroemde beklimmingen in Europa te bereiken, is nog steeds niet compleet.  Er komt dus waarschijnlijk over een paar jaar een vervolg met meer beklimmingen. 

 

Nu verkrijgbaar bij Bol.com

Prijs inclusief verzendkosten, verstuurd door bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]