Hoofdwarmer onder de helm

  • aangenaam warm op koude dagen
  • heel zacht
  • kreukvrij
  • lichtgewicht
  • houdt warm en droog

Houdt het hoofd warm deze winter

KW® Zwarte FietsmutsKW® Zwarte Fietsmuts | Onderhelm cap | Hoofdwarmer voor onder fietshelm

Winddicht, warm, waterafstotend

Het hoogwaardige fleece materiaal met een zachte binnenkant houdt je hoofd en oren aangenaam warm op koude dagen. De buitenste Lycra-stof houdt de wind weg, de kou blijft buiten en de juiste warmte binnen.

Hoog draagcomfort met elasticiteit

De fietshoeddoppen gebruiken speciaal ontwikkelde polyestervezels, die uitstekende prestaties bieden voor ademend vermogen, absorptievermogen, wicking, duurzaamheid en slijtvastheid. Heel zacht. kreukvrij. Lichtgewicht. Blijf warm en droog.

Geen koude oren meer!

Na het lezen van veel klantrecensies over andere producten hebben we het oorontwerp verbeterd. Dankzij het nieuwe ontwerp (lange gehoorbescherming) worden uw oren optimaal bedekt en beschermd. De onaangename wind is afwezig.

Fietshoed met brilgat en koptelefoongat

We hebben het nieuwste ontwerp, voegen een brilgat toe aan beide kanten zodat de glazen poten en koptelefoons recht door de fietsdop kunnen gaan in plaats van onder de hoed te worden geduwd, zodat u kunt genieten van muziek en skiën kan genieten.

Eén hoed voor alle buitenactiviteiten

Met deze sporthoed kunt u eindelijk tijd en geld besparen door verschillende hoeden voor verschillende sporten te kopen. Deze pet is zeer geschikt voor fietsen, motorrijden, skiën, hardlopen, wandelen, joggen en andere buitenactiviteiten. Weegt slechts 38 gram en kan gemakkelijk worden gevouwen en in uw zak of fietstas worden geplaatst

 

Specificaties :

  • Merk : KW®
  • Maat : One size
  • Kleur : zwart
  • Unisex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]