🚲 Ben je het beu om je fietsen in een rommelige garage of krappe opslagruimte te proppen?

SpaceRail is de ultieme oplossing voor iedereen die worstelt met het opbergen van fietsen en kostbare ruimte wil besparen. Met de innovatieve SpaceRail oplossing wordt rommel in garages en opslagruimtes verleden tijd. Hoe? Het geheim zit hem in de verticale ophanging.

In tegenstelling tot traditionele fietsrekken die veel vloerruimte in beslag nemen, hang je met SpaceRail je fietsen gewoon aan ht plfond of aan de muur. Dit betekent dat je die waardevolle vloeroppervlakte kunt gebruiken voor andere doeleinden. Je hebt ruimte om te werken, te spelen of gewoon van een opgeruimde omgeving te genieten.

SpaceRail is ontworpen met het oog op gemak en efficiëntie, waardoor het zelfs in de kleinste ruimtes kan worden gebruikt. Of je nu in een appartement woont, een kleine garage hebt of gewoon je ruimte beter wilt benutten, SpaceRail is de oplossing.

Bespaar ruimte en geniet van een opgeruimde leefomgeving met SpaceRail.

Ontdek vandaag nog hoe je jouw ruimte kunt transformeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]