Vakpers reviews : Een bloemlezing

De vakpers is verlekkerd op nieuwe dingen en laat er graag hun kritische oog op los.  Zij hebben ook als eerste de gelegenheid gekregen om SpaceRail te testen en te beoordelen.

Enkele (vertaalde) reacties :

 

Ruimtebesparing en Groeimogelijkheden

De klant benadrukt het ruimtebesparende aspect van SpaceRail. Het fietsophangsysteem biedt een efficiënte oplossing voor het opbergen van verschillende fietsen, waarbij elke centimeter ruimte wordt benut. Het systeem groeit mee met de behoeften, wat het ideaal maakt voor zowel individuele gebruikers als bedrijven. Two Wheeling Tots – Natalie Martins – 9 Mei 2023

Gebruiksvriendelijkheid en Kwaliteitsconstructie

Een nuttig en zeer goed gemaakt fietsopslagsysteem. Het installeren en monteren is relatief eenvoudig en het systeem werkt perfect.  BikePefect – Richard Owen – 08 December 2022

Transformatie van Fietsopslagervaring

Als je te veel fietsen hebt om in je kelder te passen, of als je gewoon van netheid houdt, is de Stashed SpaceRail het perfecte systeem om orde te scheppen. Deze hoogwaardige fietsenrek uit Noord-Wales is eenvoudig te monteren, snel uit te breiden en nog gemakkelijker te gebruiken. Al met al is het een zeer goed doordacht systeem! Het enige nadeel dat we konden vinden, is dat e-bikes voor sommige rijders moeilijk op te tillen en op te hangen kunnen zijn, vooral na een lange dag op de trails. Enduro-MTB.com – Felix Rauch – 1 november 2022

Eenvoudig en Kwalitatiefen Waardevolle Functionaliteit

Het ingenieuze systeem van Stashed Products is gebruiksvriendelijk en beschadigt je waardevolle fietsen niet terwijl je ze netjes opruimt. Het is indrukwekkend hoe je de fietsen kunt zwenken om ze dicht bij elkaar te plaatsen. Met vijf fietsen opgeslagen in slechts 4’7″ breedte is de ruimtebesparing opmerkelijk. De installatie is eenvoudig, en dagelijks gebruik is moeiteloos met de mogelijkheid om fietsen soepel te verschuiven. De hoogwaardige kwaliteit van alle onderdelen en de vervangbare beschermende polymeren haken dragen bij aan de duurzaamheid. Het feit dat de trolleys en de haken vervangbaar zijn, is doordacht.  BikeRumor – Ron Frazelle – 28 Juni 2023

Samensmelting van Ruimtebesparing en Toegankelijkheid

De klant benoemt de geniale samensmelting van ruimtebesparing en toegankelijkheid in het ontwerp van SpaceRail. Het systeem, dat lijkt op een kledingrek, biedt eenvoudige ophangmogelijkheden en compacte opslag. De prijs wordt als redelijk beschouwd, vooral gezien de mogelijkheid om het systeem uit te breiden.   MTB-Blog, Coen – 9 december 2022

Synthese:

SpaceRail wordt consequent geprezen om zijn ruimtebesparende karakter, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteitsconstructie, waardevolle functionaliteit en de mogelijkheid om de fietsopslagervaring te transformeren.

 

Méér details over SpaceRail 

 

Klanten erkennen de investering als gerechtvaardigd en waarderen de esthetiek en extra functies, zoals uitbreidbaarheid en accessoires, die het systeem biedt. De combinatie van al deze elementen maakt SpaceRail een aantrekkelijke keuze voor diverse gebruikersgroepen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]