Practice Happy with Yoga

  • laagdrempelig en comfortabel voor elke wens
  • abonnementen en cursussen voor elk niveau
  • uitgebreide aandacht voor core stability

Vind de perfecte yogales en versterk uw core

Practice van Happy with Yoga is een online Yoga platform met honderden Yogalessen en cursussen in verschillende stijlen, lengtes en intensiteit.

FietsenindeAlpen_Yoga_CoreStrength_Practice-Happy-for-Yoga_1Je kunt hierdoor overal, altijd en onbeperkt je oefeningen doen! Waar en wanneer het jou uitkomt. We noemen het voor het gemak even ‘De Netflix van de Yoga’.

Kies zeker voor de Core strenght cursus.  In 7 lessen, waarin de intensiteit wordt opgebouwd, leer je werken aan je ganse lichaam.  Van de polsen tot een juiste uitlijning van het lichaam.  Met een aantal uitdagende oefeningen en houdingen wordt de core langzaam maar zeker versterkt. De laatste les gaat de core een beetje op proef stellen, na alle voorbereiding en training van de vorige lessen.

Aansluitend kan je dan, uit tal van cursussen, kiezen voor de cursus rond ademhaling.  Hierin krijg je tal van tools en technieken aangereikt om op de juiste manier te ademen..

Met deze yoga-lessen kan je kracht opbouwen die je lichaam nodig heeft om zichzelf beter te ondersteunen. Een sterke core voorkomt rugklachten en verbetert je ademhaling. Yoga als extra onderdeel na elke fietstraining en je zit de volgende keer weer comfortabeler op de fiets!.

Registratie op het ‘Practice Happy with Yoga’ vindt plaats op basis van abonnementen. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen uit:

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]