HotelsClick.com

HotelsClick.com is een onafhankelijke aanbieder van hotels met haar hoofdkantoor gevestigd in Rome. De site biedt regelmatig onverslaanbare hotelprijzen in alle mogelijke categorieën.

HotelsClick.com rekent geen extra kosten voor het betalen met creditcard en rekent ook geen bijkomende boekingskosten bij een boeking. De prijzen zijn allemaal inclusief belastingen en ontbijt, tenzij anders vermeld.

HotelsClick.com geeft bij elk hotel een uitgebreide beschrijving met kaarten, foto’s en reviews zodat de consument zijn boeking bewust kan maken. Deze informatie wordt met enige regelmaat geüpdate zodat de consument actuele informatie tot zijn beschikking heeft.

 

Hotelsclick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]