Bkool Pro II Trainer Smart Fietstrainer

 • Zeer stabiele fietstrainer
 • Nieuw design en nog stiller dan zijn voorganger
 • Maximale weerstand van 1200 watt
 • Met je iPhone, iPod of iPad pas je eenvoudig de instellingen aan

Verkijgbaar bij Futurumshop.nl

Deze Bkool Pro II Trainer fietstrainer is de opvolger van de succesvolle Pro I fietstrainer. Ten opzichte van het eerste model is de Pro II nog stiller geworden, terwijl deze ook een nieuw design gekregen heeft.

Wil jij ook gewoon lekker doortrainen als het buiten niet meer kan? Dan is deze Bkool Pro II Trainer perfect voor jou. Je kan virtuele routes rijden over de hele wereld met dezelfde weerstand als wanneer je echt op de weg rijdt.

Wat deze trainer bijzonder maakt is dat het ook mogelijk is dezelfde route samen met je vrienden te rijden en onderweg ook gewoon via de Voice Chat met elkaar praten om elkaar net even wat meer op te peppen!

Uiteraard werkt de trainer ook uitstekend in combinatie met Zwift. De trainer is via ANT+ en Bluetooth Smart met je pc, mac of tablet te connecten en werkt erg eenvoudig.

De trainer zelf weegt slechts 11.6 kilo en is erg stil, bij vol vermogen produceert hij slechts 75db !

Heb je zelf een geweldig rondje die je in de wintermaanden wilt blijven fietsen? Dit is ook gewoon mogelijk door deze route te filmen en vervolgens via de video editor te bewerken. Vervolgens fiets jij gewoon je vertrouwde route maar dan thuis op je fietstrainer.

Enige nadeel van deze indoortrainer is dat het model moet aangesloten worden op het elektriciteitsnet en daarom minder makkelijk buiten te gebruiken is.

 

 

Dit pakket bevat:

 • Fietstrainer
 • Voorwielhouder
 • Quick release
 • Adapter
 • ANT+ usb stick

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

 

Merk : Bkool

Productdetails :

 • Geüpdate design en nog stiller dan zijn voorganger
 • Zeer stabiele fietstrainer
 • Verstelbaar voor wielmaten 20 t/m 29 inch
 • Erg stil, slechts 75 db bij 30 km/h
 • Rij in een ware 3d wereld
 • Volledig compatible met Zwift
 • Snel en eenvoudig op te zetten
 • Zeer realistisch fietsgevoel
 • Perfecte tractie op de roller
 • Voice chat waarmee je onder het rijden met andere kan praten
 • Maak je eigen video met je gopro, garmin of contour en fiets hem vervolgens thuis nog eens na
 • Fiets tegelijk dezelfde route met je vrienden en ga de competitie aan
 • ANT+ en Bluetooth Smart connectie tussen de trainer en je apparaat (pc, mac of tablet)
 • Tot wel 1200 W weerstand, dit staat ongeveer gelijk aan hellingspercentage van 20%
 • Op te vouwen tot een compact formaat om hem eenvoudig op te bergen
 • Te gebruiken op je pc, mac of tablet (Android en iPad)
 • Muziek onder het rijden via Spotify
 • De trainer is onderhoudsvrij
 • Afmetingen: 570x610x412 mm
 • Afmeting met uitgeschoven armen: 810x610x412 mm
 • Gewicht: 11.6 kg

 

 

MEER INFO

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]