100% S2 Matte Black Gold Mirror Lens fietsbril

 • 360º zicht
 • Optimaal draagcomfort
 • Krasvaste lens
 • 100% UV-bescherming
 • Lichtgewicht
 • Rubberen neuspads

Bestellen via bol.com

100% S2 Matte Black/ Soft Gold Mirror LensGeïnspireerd door het legendarische succes van Speedcraft op de grootste podia in de wielersport, is de S2 gebaseerd op 100% snelheid en verfijnd voor alledaagse sportprestaties.

De innovatieve technologieën en kenmerkende lenzen zijn afgestemd om op elk niveau te fietsen. S2’s lasergeëtste randen zorgen voor het uiterlijk van een volledig frame in een randloos cilindrische lens, voor 360º zicht en optimaal draagcomfort.

De S2-zonnebril levert hetzelfde prestatieniveau als de originele Speedcraft-brillen en is voorzien van een slagvaste, lichtgewicht polycarbonaatlens. De 5,5-basis cilindrische schildlens biedt 360 graden zichtbaarheid en bescherming. De krasvaste lens is voorzien van 100% UV-bescherming. Ondertussen blijft uw zicht helder en is de lens behandeld met een HYDROILO-coating die water, vuil, olie en meer afstoot.

Het TR90-frame zorgt voor langdurig comfort en is duurzaam, flexibel en ongelooflijk licht van gewicht. De rubberen neuspads en tips stabiliseren de pasvorm en bevorderen een veilige pasvorm met extra grip.

Productspecificaties :

 • Zachte gouden spiegellens
 • Lichttransmissie: 10%
 • Geweldig voor omgevingen met veel licht, de 100% zachte gouden spiegellens heeft een lage lichttransmissiesnelheid en is voorzien van een spiegelafwerking.
 • Montuur met halve rand
 • Kras- en slagvaste en lichtgewicht polycarbonaat lenzen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]