Black Deal – Selle Italia Lady E-Bike Manganese Gel Flow Saddle

bespaar tot 49%

geoptimaliseerd voor gebruik met e-bikes en de vrouwelijke vorm

Climb Control

Shock Absorber-systeem

Nu verkrijgbaar aan Black Friday voorwaarden

Dit Gel Flow-zadel van Selle Italia is geoptimaliseerd voor gebruik met e-bikes en de vrouwelijke vorm en is samen met ‘s werelds beste rijders ontwikkeld voor een comfort tijdens elke rit.

Uitgerust met innovaties zoals een “Climb Control” verhoogd gedeelte aan de achterkant om te voorkomen dat je wegglijdt bij het nemen van lastige hellingen en het Shock Absorber-systeem om trillingen tussen de rails en de schaal te verminderen, doet het er alles aan om je betrouwbaar en betrouwbaar te laten rijden. vertrouwen.

De anatomische centrale uitsparing neemt alle stress weg op je gevoelige gebieden, terwijl de dikke vulling en extra gellaag uitstekende demping en trillingsdemping geven, ideaal voor het nemen van meer ruige routes en wanneer je het wat rustiger aan wilt doen.

De rails van CrMo-mangaanlegering bieden een lichte, flexibele en stevige grip, wat een uitstekende keuze is voor de enthousiaste, elektrisch ondersteunde fietsster.

 

Productspecificaties :

  • Merk : Selle Italia
  • Material: Rails: CrMo Manganese alloy; Cover: Fibra-Tek
  • Length: 262mm
  • Rail diameter : 7mm
  • Gewicht : 315g
  • Materiaal Zadelrail : Aluminium
  • MTB : mogelijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]