Vakantie- en Fietsbestemming Costa Blanca

De Costa Blanca is een klein fietsparadijs : ideaal klimaat en een fietsomgeving voor iedereen.  Ieder renner kan zich uitleven op de vlakke wegen langs de kust, op de lichtglooiende wegen richting binnenland en het aanwezige gebergte.

 

Heel wat hotels zien de fietsers graag komen omdat ze buiten het hoogseizoen de extra bezetting goed kunnen gebruiken. De hotels stellen huurfietsen ter beschikking van uitstekende kwaliteit. Je kunt individueel op pad of begeleid.  Check hier de TOP 5 fietshotels van Calpe.

 

Ook Touroperators hebben al een tijdje hun weg gevonden naar deze bestemming, samen met enkele aanbieders van fietsvakanties, fietstraining op maat en fietsverhuurders.  Zoek je een begeleide en volledig georganiseerde fietsvakantie, dan is dit de oplossing voor u :

 

TUI & Baguet Bicycle Center

Naast Mojacar (Vakantie Costa Almeria), bieden TUI en Serge Baguet in Calpe perfect uitgeruste hotels en een wielerpakket op maat.

Vanaf dit jaar is Johan Museeuw fietsbegeleider voor het Baguet Bicycle Center. Johan Museeuw zal aanwezig zijn als fietsbegeleider tijdens de week van 28/04/18 – 5/05/18: Calpe  / Hotels Sol y Mar en Suitopia.

TUI biedt tevens shortbreak fietsvakanties aan. Vertrek op zaterdag en terugkeer je op woensdag. Check hier de vertrekdata.

 

MEER INFO

 

SUNWEB

Ook Sunweb Cycling biedt fietsvakanties voor verschillende niveaus en interesses aan in de Costa Blanca.  Je krijgt eveneens de keuzemogelijkheid  om met het vliegtuig of met de auto naar uw fietsbestemming te reizen.

Hotel Bahia Calpe****  is de uitvalsbasis aan de Costa Blanca voor Sunweb Cycling. Dit volledig vernieuwde 4 sterren hotel ligt dichtbij aan het strand en heeft een zeer unieke bar en zwembad op het dak van het hotel met uitzicht over zee!   Sunweb biedt arrangementen aan in halfpension in 8, 10 of 11 dagen.

In het hotel bouwde men een Sunweb (PRO) Cycling Centers uit.  Deze centers zijn uitgerust met de Team Sunweb fietsen (Giant), die je kunt huren tijdens jouw verblijf.  De fietsen worden perfect onderhouden door ervaren servicemonteurs. Garmin GPS units zijn eveneens ter uwer beschikking, beladen met uploads van uitgeprobeerde trainingstochten.

Wil je liever jouw eigen fiets meenemen, dan heeft Sunweb de ideale oplossing voor jou. Sunweb werkt exclusief samen met Travel-light voor het transport van fietsen. Na het maken van jouw boeking neemt Travel-light contact met je op. Jouw fiets wordt bij jou in de buurt (thuis of fietswinkel) opgehaald 4 dagen voor afreis.

5 x per week starten de begeleide wielertochten aan het Sunweb Cycling Center.  Ze variëren in afstand en snelheid, en zijn pechservice inclusief.  U kan deze optie kiezen bij uw reservatie mits een supplement.

 

MEER INFO

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]