Dé 10 Momenten van de Week – Week 3

Drie dagen fietsgekte op Velofollies, de fietsbeurs in Kortrijk (BE)

 

Mountainbiker scheurt aan meer dan 100 km/u van legendarische Hahnenkamm, één van de steilste skipistes

 

Het parket van Halle-Vilvoorde (BE) heeft een Roemeens-Moldavische bende van fietsendieven opgerold. De waarde van hun buit, vooral dure koersfietsen en mountainbikes, wordt op ongeveer een half miljoen euro geschat.

 

UCI-voorzitter Lappartient wil hem niet in de Ronde van Vlaanderen, maar Lance Armstrong wil niet wijken.  Ook organisator Vandenhaute gaat niet in op het verzoek van de UCI.

 

Nieuwe demonstratie van Mathieu Van der Poel in de Wereldbekerwedstrijd in Nommay, voor de ogen van ‘Poupou’ Raymond Poulidor, zijn grootvader.

 

Andre Greipel is helemaal terug, hij wint 2 ritten in de Tour Down Under.

 

Verdediging Froome onderzoekt nierfalen als reden positieve test

 

Lars Boom succesvol geopereerd aan hartritmestoornis, volgende week reeds op de fiets.

 

Valse seizoenstart voor Vincenzo Nibali, hij meldt zich last minute af voor San Juan vanwege virus in hotel

 

Richie Porte wint voor de vijfde maal op rij op Old Willunga Hill in de Tour Down Under.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]