Golazo (BE) neemt belangrijke participatie in Triple Double (NL)

Belgische sportgroep Golazo heeft een substantieel aandeel genomen in het Nederlandse sportmarketingbureau Triple Double. De samenwerking maakt van Triple Double de grootste speler op de sportmarketingmarkt in Nederland. Voor Golazo Groep betekent dit een aanzienlijke versterking van de activiteiten in Nederland en heel Europa. Op termijn zal de samenwerking leiden tot verdere internationalisering en uitmonden in een bureau dat in de wereldwijde pitches van de grote sportsponsors zit.

Triple Double is op de Nederlandse sportmarkt een naam die klinkt als een klok. Het bureau dat zowat twintig jaar geleden werd opgericht door Bob van Oosterhout, had de hand in heel wat grote en belangrijke consultancy- en sponsoringdossiers. Van Oosterhout zelf is een belangrijkste stem in alles wat er beweegt op de Nederlandse sportbusinessmarkt.

“De samenwerking zorgt ervoor dat wij als bureau in een keer enorm veel extra slagkracht krijgen, vooral om internationaal een rol van betekenis te gaan spelen”, aldus Bob van Oosterhout. “Die internationale ambities hebben ons allebei erg gedreven. We hebben met diverse potentiële partners om tafel gezeten, maar Golazo is een partij die je kent en waarbij je de zekerheid hebt dat de liefde voor sport daar net zo aanwezig is als bij ons. Ons DNA komt goed overeen.”

Bob Verbeeck: “Ik denk dat Triple Double een fantastische partij voor ons is omdat we enerzijds een heel sterke partner in Nederland nodig hebben voor de inmiddels bijna 70 evenementen die we hier doen en anderzijds omdat we dezelfde internationale ambities hebben. We zien dat het engageren van bedrijven rond onze missie van bewegen en sport steeds belangrijker wordt. Voor bedrijven die daarbij betrokken (willen) zijn is een sterke consultancypartner zeer welkom. Net zoals met onze eerdere participatie in Sportizon in België, zal deze samenwerking ons als groep beter in staat stellen om op Europees niveau klanten een bureau te bieden dat hen kan helpen met hun sportmarketing.”

Golazo Groep versterkte zich in België het voorbije anderhalf jaar al flink op consultancyvlak met de integratie van VAAV Consulting en de participatie in Sportizon. Het liet Golazo onder andere al toe om succesvol het Europese TOP-partnership van Bridgestone met het IOC te verzorgen. Samenwerkingen met soortgelijke bureaus in andere Europese landen zijn dan ook niet uitgesloten om voluit de internationale kaart te trekken.

Triple Double is gevestigd in SX in Eindhoven, waar ook Energy Lab en een kantoor van Golazo sports zijn gehuisvest. Golazo heeft in Nederland ook nog kantoren in Rotterdam, Groningen en Tilburg.

Bron : Golazo

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]