MENUMENU

Bianchi Oltre XR3 CV Ultegra

Deze Oltre XR3 CV Ultegra lijkt in veel aspecten op zijn grote broer, de Oltre XR4. De revolutionaire countervail-technologie, zijn  looks, vinnigheid en comfort.

Uniek in zijn prijsklasse; een racefiets met Carbon frame en vork heeft bijzonder veel potentieel.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Bianchi

Kleur : Celeste (Bianchi groen)

bianchi-oltre-xr3-2Productdetails :

 • Frame: Oltre XR3 Carbon w/Countervail
 • Vork: Bianchi Full Carbon 1.5>1 1/8″ Integrated
 • Headset: FSA Orbit C40
 • Shifters: Ultegra R8000 2x11sp
 • Achterderailleur: Ultegra R8000 SS 11sp Shadow
 • Voorderailleur: Ultegra R8000
 • Crankset: Ultegra R8000 Hollowtech II 52x36T
 • Bottom bracket: Shimano BB72
 • Ketting: Ultegra HG701 11sp
 • Cassette: Ultegra R8000 11-28T
 • Remmen: Ultegra R8000
 • Stuur: Reparto Corse Compact Flat Top alloy
 • Stuurpen: Reparto Corse 3D Forged
 • Stuurlint: La Spirale Eolo
 • Zadelpen: Bianchi Oltre full carbon Aero
 • Zadelpenklem: Integrated with hidden collar
 • Zadel: San Marco Concor Startup
 • Wielset: Fulcrum Racing 7
 • Banden: Vittoria Zaffiro Pro Slick 700x25c

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez.   Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen. Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet haar […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]