Helm Lumos

 • multifunctionele helm
 • uitgerust met remlicht en richtingaanwijzer
 • verzekert goede zichtbaarheid
 • connectie met app via bluetooth

Verkrijgbaar bij Van Eijck Sport

Lumos ontwikkelde en fietshelm met remlicht en richtingaanwijzer, zeer innovatief.

De Lumos helm is voorzien van een aantal leds : vooraan 10 heldere witte leds, achteraan 16 rode, plus 16 oranje leds als richtingaanwijzers.
Dit zorgt ervoor dat je goed opvalt op de weg.

De helm kan via bluetooth verbonden worden met je telefoon.  Je kan met behulp van een app de instellingen van de helm aanpassen, alsook het batterijpercentage van zowel de helm als de afstandsbediening controleren.

De helm is voorzien van een intelligente acceleratie-meter sensor. Deze sensor registreert of je snelheid afneemt. Zodra je snelheid mindert, fungeren de rode ledlichten als remlicht en licht de gehele achterkant van de helm op. De stuur-afstandsbediening is klein, onopvallend, waterbestendig en gemakkelijk te verwijderen.

De batterij van de afstandsbediening hoef je om de paar maanden op te laden. De levensduur van de helm batterij is ongeveer 6 uur op de knipperende modus en 3 uur in de vaste modus en is in ongeveer twee uur weer volledig opgeladen.

Het gewicht van de Lumos helm is 440 gram, dus wel iets zwaarder dan een doorsnee-helm.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Lumos

723x723_daniel_lumos-charcoal-blackProductdetails :

 • One Size
 • Achterzijde : 16 rode LEDs
 • Voorzijde : 10 witte LEDs
 • Richtingaanwijzers : 2 x 11 gele LEDs
 • Getest op veiligheid en voldoet aan de Europese veiligheidseisen
 • Batterij : 3.7V 800mAh Lithium-Polymer Rechargeable Battery
 • Autonomie batterij :
  • 6 uur op de knipperende modus
  • 3 uur in de vaste modus
 • Connectiviteit : Bluetooth
 • Pakket :
  • Helm
  • Stuur-afstandsbediening
  • USB-lader

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]