Cube Attain Race Disc Grey`n`Flashorange Racefiets

  • Comfortabele zitpositie
  • Comfort van de Shimano Tiagra
  • Zeer geschikt voor beginners
  • Voldoende kwaliteit om ervaren fietsers tevreden te stellen
  • Racefiets onder 1000 euro

Verkrijgbaar bij Futurumshop

Deze fiets niet teleurstellen wat betreft comfort of uitgebalanceerd, gemakkelijk rijgedrag.

De Cube Attain Race Disc Grey’n’Flashorange is perfect voor de beginnende maar ook zeker voor de gevorderde wielrenner.  Deze fiets niet teleurstellen wat betreft comfort of uitgebalanceerd, makkelijk rijgedrag.

Deze fiets is afgemonteerd met de Shimano Tiagra groep en heeft zeer sterke Fulcrum Racing velgen.

Voor een optimale remprestatie is deze fiets voorzien van schijfremmen. Het aluminium frame is erg mooi gevormd en heeft een perfecte geometrie voor een comfortabele houding.

Ook de Continental 25 mm banden dragen bij aan het comfort, met deze banden heb je ook weinig rolweerstand waardoor je makkelijk veel snelheid opbouwt.

Cube Attain2

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Cube

Productdetails :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]