Northwave Core Plus Raceschoenen

 • Comfortabele raceschoenen
 • Comfortabele pasvorm
 • Goed ademend
 • Relatief licht

Beschikbaar bij Wiggle

De Northwave Core Plus Raceschoenen zijn ideaal voor de beginnende wielrenners. Deze schoenen hebben een comfortabele pasvorm en een erg goed ademend vermogen dankzij de ventilatieopeningen. De met carbon versterkte zool zorgt ervoor dat hij redelijk stug is en je kracht goed overgebracht wordt op je pedalen.

De schoen aan- en uitrekken, of het aanspannen van de spanning, is dankzij het speciale vetersysteem ook erg eenvoudig, je kan ze zelfs nog bijstellen tijdens het rijden.

Specificaties

 • Verschillende ventilatieopeningen voor een perfecte luchtstroom
 • NGR Air Carbon versterkte zool
 • SLW2 Sluitsysteem in combinatie met velcrosluiting
 • Asymmetrisch vetersysteem
 • Sterke bovenzijde
 • Geschikt voor spd-sl en spd pedalen (niet meegeleverd)
 • Gewicht: 280 gram
 • Kleur: Wit
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

 

Het SLW2 Sluitsysteem is de nieuwe evolutie op gebied van schoensluitingen. Dit systeem garandeert een fantastische precisie als het gaat om een goede omsluiting van de voet. Met de draaiknoppen snoer je de schoen als het ware om je voet heen. Wanneer je de schoen uit wil doen, druk je de draaiknop in en ontspant de draad.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez. Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen.     Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]