Northwave Core Plus Raceschoenen

 • Comfortabele raceschoenen
 • Comfortabele pasvorm
 • Goed ademend
 • Relatief licht

Beschikbaar bij Wiggle

De Northwave Core Plus Raceschoenen zijn ideaal voor de beginnende wielrenners. Deze schoenen hebben een comfortabele pasvorm en een erg goed ademend vermogen dankzij de ventilatieopeningen. De met carbon versterkte zool zorgt ervoor dat hij redelijk stug is en je kracht goed overgebracht wordt op je pedalen.

De schoen aan- en uitrekken, of het aanspannen van de spanning, is dankzij het speciale vetersysteem ook erg eenvoudig, je kan ze zelfs nog bijstellen tijdens het rijden.

Specificaties

 • Verschillende ventilatieopeningen voor een perfecte luchtstroom
 • NGR Air Carbon versterkte zool
 • SLW2 Sluitsysteem in combinatie met velcrosluiting
 • Asymmetrisch vetersysteem
 • Sterke bovenzijde
 • Geschikt voor spd-sl en spd pedalen (niet meegeleverd)
 • Gewicht: 280 gram
 • Kleur: Wit
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

 

Het SLW2 Sluitsysteem is de nieuwe evolutie op gebied van schoensluitingen. Dit systeem garandeert een fantastische precisie als het gaat om een goede omsluiting van de voet. Met de draaiknoppen snoer je de schoen als het ware om je voet heen. Wanneer je de schoen uit wil doen, druk je de draaiknop in en ontspant de draad.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]