Fizi:k Aliante R3 K: ium

  • Laag gewicht met een hoge mate van comfort
  • Zeer stevig met toch een mate van flexibiliteit
  • Geschikt voor fietsers met een minder flexibele rug
  • Mooi door combinatie van mat en glans (typisch Fizi:k)

Verkrijgbaar bij Futurumshop

Het Fizi:k Aliante R3 K: ium zadel is licht, flexibel en wendbaar. Het is ontworpen voor de fietsers met een minder flexibele rug, maar zonder compromis voor sportief fietsen  Door de afgeronde achterzijde en zijkant krijgt de fietser iets meer beweegruimte tijdens het fietsen.

Gebouwd met een carbon zadeldek en K:ium rail werdt er een licht maar sterk geheel bekomen.
K:ium rails van Fizik hebben een specifieke aluminium samenstelling wat resulteert tot een gewichtsreductie van 8% ten opzichte van Titanium.

Het beschikt over een composiet glasvezel co-geïnjecteerd nylon omhulsel voor ondersteuning met geoptimaliseerde constructie van stijfheid tot gewicht.

Het zadel heeft een Twin Flex-technologie.  Bij de twin flex technologie worden er twee soorten carbon op elkaar gelijmd in de schaal. De eerste zorgt voor stevigheid terwijl de andere voor flexibiliteit en comfort zorgt.

 

MEER INFO

PRODUCTSPECIFICATIES

Merk : Fizi:k

Productdetails :

  • Geschikt voor racefietsen
  • Gewicht: 215 g
  • Rail: K:ium (aluminium)
  • Schaal van glasvezel composiet met twin flex technologie
  • Afmetingen: 275 x 143 mm
  • Kleur: anthraciet-zwart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]