Mountain of Hell – Inschrijvingen vanaf 18/01/2018

Mountain of Hell – Episode XIX – 29/06/2018 – 1/7/2018, de race met een heel eenvoudig concept:

  • een vertrek bij 3200mt op de sneeuw…
  • een enduro downhill freeride met adrenaline gegarandeerd…
  • een gek verschil in niveau… volle vitesse naar beneden… de eerste is de winnaar!

 

Inschrijven kan vanaf 18/01/2018

Teaser Mountain Of Hell 2018

[VTT – Mountain of hell] Get ready! Les inscriptions seront en ligne ce jeudi 18 janvier à 14h pile! En attendant voici un aperçu de ce qui vous attend du 29 juin au 1er juillet 2018. On se voit là-bas? + d'infos: http://bit.ly/1KeyQ1M

Posted by Les 2 Alpes on Dienstag, 16. Januar 2018

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]